KDU Sverige söker valkoordinator

onsdag, 19 januari 2022 | Lediga tjänster

Gillar du att vara spindeln i nätet och vill bidra till maktskifte 2022? Är du en skicklig administratör och erfaren organisatör?  Då kan du vara den vi söker som valkoordinator på Kristdemokratiska Ungdomsförbundets riksorganisation. Arbetet är förlagt på KDU Sveriges rikskansli i Stockholm och är en projektanställning med fokus på valet 2022.

Om organisationen:

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) har idag ca 4000 medlemmar och finns representerat över hela landet. Majoriteten av KDU:s verksamhet bedrivs av ideella krafter i något av förbundets 20 lokala föreningar (distrikt). I KDU ägnar vi oss först och främst åt att föra ut våra politiska åsikter samt att utbilda nästa generations politiker. Det innebär bland annat att vi arbetar mycket med skolbesök, kampanjer, opinionsbildning och funktionärsutbildningar. 

Arbetsuppgifterna:

Du kommer ansvara för att bistå rikskansliet och distrikten med att organisera valrörelsen. I detta ingår exempelvis schemaläggning av skolkampanjer, debatter och andra valmöten. Du kommer även bistå med att arrangera större evenemang samt sköta administrativa uppgifter kopplade till valet 2022 och förbundets löpande verksamhet.

Vem är du?

Du gillar att arbeta i ett högt tempo och med tydliga deadlines. Du kan enkelt anpassa ditt arbetssätt efter olika situationer och är en skicklig administratör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Bakgrund i ungdomsförbundet, B- körkort och boende i eller i närheten av Stockholm är önskvärt men inga krav.

Anställningsform:

Projektanställning fr.o.m 2022-04-04 t. o. m 2022-09-23

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträdesdag:

2021-04-04. Tillträdesdagen kan anpassas efter överenskommelse.

Lönesättning:

Individuell lönesättning sker efter förhandling.

Ansökan:

Din ansökan och eventuella frågor om tjänsten skickas till:

samuel.dalevi@kdu.se senast 25/2 2022. Intervjuer kommer att genomföras löpande under och efter ansökningsperioden.

Ansökan ska innehålla CV, Personligt brev samt löneanspråk.

image_pdfimage_print

Dela inlägget

Ge ditt flöde en rak höger! Dela inlägget med dina vänner på sociala medier.