KDU STOCKHOLM SÖKER NY OMBUDSMAN INFÖR VALET

fredag, 21 maj 2021 | Lediga tjänster

Vill du jobba i KDU:s största distrikt, vara med och driva en valrörelse och bidra till en borgerlig valvinst? gillar du politik är utåtriktad och ansvarstagande? Sök då jobbet som ombudsman! Tjänsten tillträds den 4e augusti eller efter annan överenskommelse.

Nästa år står vi inför en valrörelse och i detta kommer vi behöva starka medarbetare och någon som kan bistå ordförande och styrelsen i arbetet.

Om KDU Stockholm

KDU Stockholm är det kristdemokratiska ungdomsförbundets största distrikt, med ca 1500 medlemmar. Vi anordnar regelbundna talarkvällar i syfte att utbilda våra medlemmar och sprida vår politik, anordnar kampanjer, skolbesök, bemannar debatter och bibehåller en närvaro på sociala medier. KDU Stockholms kontor finns beläget i gamla stan, och det är även här vi i regel anordnar våra aktiviteter.

Ditt uppdrag

Som ombudsman bistår du styrelsen i dess arbete, du har kontakt med nya medlemmar i distriktet, bistår vid kampanjer och skolbesök. Du hjälper till under och inför våra medlemsaktiviteter. Du hjälper till att planera större aktiviteter som riksmötet och utbildningar.

Du sköter även administrativa uppgifter som protokollföring vid styrelsemöten, mailkontakt med medlemmar och andra intressenter. Arbetet kan innefatta viss producering kampanjmaterial och media i samråd med styrelsen.

Din bakgrund

Du är en utåtriktad person med ett politiskt intresse. Du kan arbeta i högt tempo och är tydlig. Prestigelös och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du gärna samarbetar och tar hjälp. Bakgrund i KDU och närhet till Stockholm är en merit men inget krav. Körkort B är önskvärt. Tjänsten är på halvtid med möjlighet till heltid under valåret efter överenskommelse.

Lön utgår efter löneförhandlingen. Har du någon fråga? Hör av dig till:

Ordförande, Juliette Walldov, 0761869910

juliette.walldov@kdu.se

Inkom med din ansökan till juliette.walldov@kdu.se senast den 28 juni. Intervjuer kommer ske löpande.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

image_pdfimage_print

Dela inlägget

Ge ditt flöde en rak höger! Dela inlägget med dina vänner på sociala medier.