KDU Sverige söker organisationssekreterare till rikskansliet 

onsdag, 03 juli 2024 | Aktuellt

Vill du arbeta med organisation och politik på heltid med sikte på att stärka KDU:s organisation? Är du en utåtriktad person som gillar kampanjarbete och ett högt tempo? Då kan du vara den vi söker som organisationssekreterare till Kristdemokratiska ungdomsförbundets riksorganisation. Tjänsten tillträds den 1 september 2024 eller efter överenskommelse. 

Om organisationen 

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) har idag ca 6000 medlemmar och finns representerat över hela landet. Förbundet har i dagsläget 20 lokala organisationer (distrikt) som ungefär omfattar dagens regioner. Majoriteten av KDU:s verksamhet bedrivs på distriktsnivå av ideella krafter. I KDU ägnar vi oss först och främst åt att föra ut våra politiska åsikter samt att utbilda nästa generations politiker. Det innebär bland annat att vi arbetar mycket med skolbesök, kampanjer, opinionsbildning och funktionärsutbildningar. 

KDU:s rikskansli är placerat i centrala Stockholm i en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med Kristdemokraternas partikansli och andra organisationer som ingår i den kristdemokratiska familjen. 

Ditt uppdrag 

Du sköter riksorganisationens kontakt med lokala styrelser, genomför besök i distrikten  och kampanjar för förbundet på skolor i olika delar av landet. Tjänsten innebär därför mycket resande och nätverkande med politiker och medlemmar. 

Du ansvarar även för att planera och genomföra kurser och konferenser i samråd med övriga på rikskansliet. Tjänsten innefattar dessutom organisatoriska och administrativa uppgifter kopplat till förbundets löpande verksamhet. Du hjälper distrikten i sitt arbete och representerar förbundet på skolor och i andra sammanhang kopplade till valet. 

Din bakgrund 

Du är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera. Som person har du lätt för att tänka övergripande och trivs på en arbetsplats med ett högt tempo. Du är prestigelös och tycker om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är en stark lagspelare.  

Bakgrund i ungdomsförbundet och boende i eller i närheten av Stockholm är en merit men inget krav. Arbetet utgår ifrån kansliet i Stockholm. B-körkort är önskvärt. Tjänsten är på heltid och tillträds den 1 september eller efter överenskommelse. Lön utgår efter resultat av löneförhandling. 

Frågor besvaras av: 

Generalsekreterare, 

Samuel Naumovski Vickius, samuel@kdu.se eller 076-527 25 34 

Inkom med din ansökan till samuel@kdu.se senast den 7 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och löneanspråk. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

image_pdfimage_print

Dela inlägget

Ge ditt flöde en rak höger! Dela inlägget med dina vänner på sociala medier.