KDU Sverige söker generalsekreterare

onsdag, 21 september 2022 | Aktuellt, Lediga tjänster

Vill du arbeta med organisation och politik på heltid? Är du en stresstålig lagspelare som prioriterar ordning och reda på arbetsplatsen? Då kan du vara den vi söker som generalsekreterare till Kristdemokratiska ungdomsförbundets riksorganisation. Tjänsten tillträds den 1 november eller efter annan överenskommelse. 

Om organisationen 

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) har idag över 5000 medlemmar och finns representerat över hela landet. Förbundet har i dagsläget 19 lokala organisationer (distrikt) som på ett ungefär omfattar dagens regioner. Majoriteten av KDU:s verksamhet bedrivs på distriktsnivå av ideella krafter. I KDU ägnar vi oss först och främst åt att föra ut våra politiska åsikter samt att utbilda nästa generations politiker. Det innebär bland annat att vi arbetar mycket med skolbesök, kampanjer, opinionsbildning och funktionärsutbildningar. 

KDU:s rikskansli är placerat i gamla stan tillsammans med Kristdemokraternas partikansli och andra organisationer som ingår i den kristdemokratiska familjen. 

Ditt uppdrag  

Du ansvarar för riksorganisationens övergripande verksamhet och arbetsleder personalen. Du har även det yttersta ansvaret för ekonomin, organisationsfrågor och vid behov pressarbete. Generalsekreteraren är dessutom förbundsstyrelsens tjänsteman och jobbar tätt ihop med förbundsordföranden. 

Du sköter även kontakten med myndigheter, ideella organisationer, kristdemokraternas tjänstemän och partidistrikt. Vid behov kan resande ingå i tjänsten.

Din bakgrund 

Du är en person som arbetar systematiskt och har en tydlig idé hur du vill utveckla förbundet. Du har lätt för att tänka övergripande och trivs på en arbetsplats med ett högt tempo. Du är prestigelös och kan arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är en stark lagspelare.

Bakgrund i ungdomsförbundet och boende i eller i närheten av Stockholm är en merit men inget krav. B- Körkort är önskvärt. Tjänsten är på heltid och tillträds som tidigast den 1 november eller efter annan överenskommelse. Lön utgår efter resultat av löneförhandling.

Frågor besvaras av: 

Generalsekreterare Samuel Dalevi, 076-527 25 34, samuel.dalevi@kdu.se 

Inkom med din ansökan till samuel.dalevi@kdu.se senast den 15 oktober. Intervjuer sker löpande. 

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och löneanspråk

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! 

image_pdfimage_print

Dela inlägget

Ge ditt flöde en rak höger! Dela inlägget med dina vänner på sociala medier.