KDU Stockholm söker valombudsman

tisdag, 19 mars 2024 | Aktuellt, Lediga tjänster

Vill du arbeta med politik och organisation i KDU:s största distrikt under EU-valrörelsen? Är du prestigelös, ansvarstagande och gillar att tala med nya människor? Sök då rollen som valombudsman för KDU Stockholm. Sista ansökningsdag är 7/4.

Om KDU Stockholm

KDU Stockholm är det kristdemokratiska ungdomsförbundets största distrikt. Vi anordnar regelbundna talarkvällar i syfte att utbilda våra medlemmar och sprida vår politik. Distriktet anordnar kampanjer, bemannar debatter och skolbesök samt bedriver kommunikation på sociala medier. KDU Stockholms kontor finns beläget på Kungsholmen.

Det här erbjuder vi

I rollen som valombudsman för KDU Stockholm får du arbeta i en dynamisk miljö med många varierande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att stärka dina praktiska färdigheter när det kommer till kampanj, digital kommunikation och medlemsvård. Samt får en djupare insyn i styrelsearbete i en politisk kontext. Värdefulla erfarenheter för framtida jobbsökanden och politiska uppdrag.

Arbetsrollen

Tjänsten består av att bistå styrelsen under valrörelsen. Det består av att bistå vid skolbesök, kampanjer och lappning av brevlådor. Du hjälper till under och inför våra medlemsaktiviteter. Arbetet innefattar även administrativa uppgifter. Resor i tjänsten och arbete på annan ort förekommer. 

Din bakgrund

Du är politiskt intresserad och delar de kristdemokratiska värderingarna. Du kan arbeta i högt tempo, är utåtriktad och prestigelös. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och självständigt. Tydlig kommunikation och samarbete är centralt i arbetsrollen. 

Bakgrund i KDU och närhet till Stockholm är en merit. Körkort är en merit, men inget krav. Tjänstens omfattning avgörs parterna sinsemellan och tillträde sker i början av maj. Lön utgår efter löneförhandling. 

Vid frågor kontakta ordförande Gabriella Eckardt på gabriella.eckardt@kristdemokraterna.se

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 7/4 till gabriella.eckardt@kristdemokraterna.se. Uppge “Ansökan valombudsman” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

image_pdfimage_print

Dela inlägget

Ge ditt flöde en rak höger! Dela inlägget med dina vänner på sociala medier.