1

KDU Stockholm söker ombudsman

Vill du jobba i KDU:s största distrikt, jobba med politik och organisation? Är du utåtriktad och ansvarstagande och gillar att prata med nya människor och lära dig nya saker? Sök då jobbet som ombudsman för KDU Stockholm! Tjänsten tillträds i slutet av november eller efter annan överenskommelse. 

Skicka in din ansökan senast den 1/11 till: juliette.walldov@kdu.se

Om KDU Stockholm

KDU Stockholm är det kristdemokratiska ungdomsförbundets största distrikt, med ca 1500 medlemmar. Vi anordnar regelbundna talarkvällar i syfte att utbilda våra medlemmar och sprida vår politik, anordnar kampanjer, skolbesök, bemannar debatter och bibehåller en närvaro på sociala medier. KDU Stockholms kontor finns beläget i gamla stan, och det är även här vi i regel anordnar våra aktiviteter.

Ditt uppdrag

Som ombudsman bistår du styrelsen i dess arbete, du har kontakt med nya medlemmar i distriktet, bistår vid kampanjer och skolbesök. Du hjälper till under och inför våra medlemsaktiviteter. Du hjälper till att planera större aktiviteter som riksmötet och utbildningar. Du sköter även administrativa uppgifter som protokollföring vid styrelsemöten, mailkontakt med medlemmar och andra intressenter. Arbetet kan innefatta viss producering kampanjmaterial och media i samråd med styrelsen.

Din bakgrund

Du är en utåtriktad person med ett politiskt intresse. Du kan arbeta i högt tempo och är tydlig. Prestigelös och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du gärna samarbetar och tar hjälp. Bakgrund i KDU och närhet till Stockholm är en merit men inget krav. Tjänsten är på halvtid. 

Lön utgår efter löneförhandlingen. Har du någon fråga? Hör av dig till:

Ordförande, Juliette Walldov, 0761869910

juliette.walldov@kdu.se

Inkom med din ansökan till juliette.walldov@kdu.se senast den 1 november. Intervjuer kommer ske löpande.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Skicka in din ansökan senast den 1/11 till: juliette.walldov@kdu.se